Informatie

Soms ben ik lastig te bereiken omdat ik met een behandeling bezig ben. Spreek dan je gegevens in dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Een sms, app of e-mail sturen is natuurlijk ook handig. Ik zal te allen tijde proberen om zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Eerste bezoek

Voorafgaand aan de eerste therapeutische massage of natuurgeneeskundige behandeling vindt er een intake-, anamnesegesprek plaats om elkaar beter te leren kennen, goed te kunnen bepalen wat de klacht is, wat jouw hulpvraag is en hoe we de behandeling gaan inzetten. Daarom wordt er de eerste keer ruim tijd voor je afspraak ingepland.

Na alles besproken te hebben maak ik een persoonlijk behandelplan, dat kan naast de massagetherapie ook bestaan uit adviezen met betrekking tot aanpassing in de voedingsgewoontes, suppletieadvies en/of leefstijlinterventie met betrekking tot bijvoorbeeld bewegen, roken, ontspanning.

Indien nodig kan ik het advies geven om een afspraak bij de huisarts of medisch specialist te maken of een andere vorm van therapie er naast te volgen.

Vergoeding en betaling

De tarieven voor de behandeling vind je op de betreffende pagina met informatie over massagetherapie en natuurgeneeskunde.

De betaling ontvang ik graag contant en gepast of via bankoverschrijving binnen 8 dagen. Pinnen is niet mogelijk. De tarieven van individuele, therapeutische behandelingen zijn vrij van BTW, de prijzen van voedingssupplementen zijn incl. 9% BTW. Omdat de praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG, en er een RBCZ registratie is, worden de meeste natuurgeneeskundige, therapeutische behandelingen (geheel of deels) vergoed door de zorgverzekeraar. Supplementen komen volledig voor eigen rekening, dit geldt ook voor een kadobon of ontspanningsmassage. Raadpleeg jouw polis of informeer bij de eigen zorgverzekeraar naar de voorwaarden bij massagetherapie of natuurgeneeskundige behandeling.

Ook is er informatie over vergoedingen te vinden via de website van de beroepsvereniging VBAG:

https://vbag.nl/consument/zorgverzekeraars-en-vergoedingen/

Praktijk Debby Goyen is zonder verwijzing van huisarts of specialist te bezoeken.

Afspraak afzeggen

Voor je massage wordt tijd gereserveerd. Wil je een afspraak annuleren, bel, app of sms minimaal 24 uur van tevoren. Niet nagekomen afspraken, zonder kennisgeving van verhindering, worden volledig in rekening gebracht. Deze zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar!

Persoonlijke hygiëne vind ik belangrijk. Zorg dat je fris bent voor de massage.

Niet tevreden?

Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met je te bespreken en samen tot een oplossing te komen.

Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG:

https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

photo

Debby Goyen,
massagetherapeut en natuurgeneeskunde

 

Opleidingen

Manueel Praktizijn (DBA)

Orthomoleculaire voedingstherapie (SOE-Atrium)

PNEI (CellCare Academy-nog geen diploma)

MBK en PSBK (Con Amore)

Triggerpointcoach (Module 1,2,3)

Touch for Health (Module 1,2,3)

Pijn- en Lifestylespecialist (diploma 2023)